Willem Vos Art

Kijken?

De vrijheid om te creëren en te inspireren en daarmee de medemens te raken én aan het denken te zetten. Zijn inspiratie haalt Vos uit de verwondering voor natuur, de liefde voor zijn gezin, zijn dromen, het leven en uiteraard het gevoel van absolute vrijheid.

Willem maakt eigen unieke werken en werkt ook in opdracht.

Trijntje Muys - Galerie De Garage

Nieuwsgierig?

“Het belangrijkste in een aquarel is voor mij het licht en de contrasten in transparante kleurtonen en kleursluiers. Daarbij is het creëren van sfeer een essentieel onderdeel. In zowel de landschappen als stillevens gaat het om een intieme weergave van de werkelijkheid. De werkelijkheid is altijd mijn uitgangspunt, maar de ontstane aquarel laat dit soms slechts ten dele zien. De objecten zijn meestal niet scherp omlijnd, maar vloeien in zorgvuldig opgebrachte kleurvlakken in elkaar over.”

WestEndJ
Jazzband

Goeie muziek

WestEndJ is een jazzband met veel eigen composities en arrangementen van onder andere Miles Davis, Herbie Hancock, Wayne Shorter en Sonny Rollins. De muziekstijl varieert van swing en latin tot funk en fusion, waarbij improvisatie een grote rol speelt.

Link naar...

Photofacts Academy

Meer weten?

Wil je graag mooiere foto’s maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website.